ΚΑΣΤΑΝΟΜΠΟΜΠΟΤΑ ΜΕ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΑ ΦΕΤΑ

ΥΛΙΚΑ:

1 κιλό καστανάλευρο
½ κιλό κίτρινο αλεύρι
1 κιλό κατσικίσια φέτα
½ λίτρο λάδι
1 μπέικιν πάουντερ
2 αυγά
Αλάτι

Εκτέλεση:

Λαδώνουμε το ταψί της κουζίνας μας με ελαιόλαδο.

Αναμειγνύουμε τα δυο είδη άλευρων με το μπέικιν πάουντερ.

Το υπόλοιπο λάδι το αναμειγνύουμε με ένα λίτρο νερό και το αλάτι.

Πασπαλίζουμε το λαδωμένο ταψί μας εναλλάξ με τα άλευρα και το λαδόνερο έως να γίνει μια λεπτή στρώση.

Ρίχνουμε την τριμμένη φέτα και συνεχίζουμε ναπασπαλίζουμε από πάνω με τα άλευρα και το λαδόνερο.

Στο τέλος χτυπάμε τα δυο αυγά με το ελαιόλαδο και περιχύνουμε από πάνω.



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *