ΥΛΙΚΑ:
1 κιλό ακτινίδια
1 ½ κιλό ζάχαρη
2 κουταλιές γλυκόζη
2 λίτρα νερό
5 Φύλλα αρμπαρόριζας ή 3 βανίλιες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ξεφλουδίζουμε και πολτοποιούμε τα ακτινίδια. Σε μια κατσαρόλα
βάζουμε τον πολτό ακτινιδίου με τη ζάχαρη και προσθέτουμε ένα
ποτήρι νερό και τα βράζουμε μέχρι η μαρμελάδα να δέσει.
Προσθέτουμε πέντε λεπτά πριν κατεβάσουμε την μαρμελάδα από
την φωτιά την γλυκόζη και τα αρώματα της αρεσκείας μας.
Αποστειρώνουμε τα βάζα μας και βάζουμε την κρύα πλέον
μαρμελάδα μας.