ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΣΤΑΝΑ

ΥΛΙΚΑ:

500 γραμμάρια κουβερτούρα σοκολάτα
40 περίπου κάστανα
2 κουταλιές ηλιέλαιο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Βράζουμε και καθαρίζουμε τα κάστανα όχι πολύ για να βγούνε
ολόκληρα (περίπου είκοσι λεπτά). Κατόπιν βάζουμε σε Μπεν Μαρί
σε σιγανή φωτιά τη σοκολάτα να λιώσει. Μόλις λιώσει η σοκολάτα
βουτάμε ένα ένα τα κάστανα και τα βγάζουμε με ένα πιρούνι επάνω
σε μία λαδόκολλα. Αφού κρυώσουν είναι έτοιμα για κέρασμα. Τα
τοποθετούμε σε ένα καθαρό αεροστεγές κουτί και τα διατηρούμε
για αρκετό καιρό.



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *